Az Opoczno csempéket bemutató üzletünkben számtalan érdeklődő fordul meg naponta, akik számos kérdést fogalmaznak meg az Opoczno csempékkel és járólapokkal kapcsolatban. A legtöbben megtalálják a szívüknek kedves csempe családot, azonban egy tíz százalékuk más színvilággal ékesített burkolatra vágyik. Nekik szoktuk ajánlani a Tubadzin csempéket. Mostani írásunkban ennek a két gyártónak a termékeiről osztunk meg hasznos információkat, amely segítséget nyújthat bárkinek, aki csempe vásárláson gondolkodik.

Opoczno csempe és járólap
Opoczno csempe és járólap

Az Opoczno gyár által készített csempék tökéletesen megfelelnek a mai kor elvárásainak. A termékek tervezésénél és gyártásánál számos egyedi fejlesztést alkalmaznak a mérnökök, amelynek köszönhetően az Opoczno gyár egységeiből kiváló minőségű járólapok és csempék kerülnek a forgalomba. A burkolatoknál alkalmazott színpaletta párját ritkítja. A termékpalettában számos kültéri és beltéri burkolat megtalálható.


Milyen csempéket készít az Opoczno gyár?

Az Opoczno által megtervezett burkolatok a lakás minden egyes helyiségébe megállják a helyüket. A legtöbbet keresett Opoczno burkolatok az alábbiak Magyarországon:
Fürdőszoba csempe
Konyhai csempe
Kültéri járólap
Beltéri járólap
Mozaik csempe
Hexagon csempe


OpocznoMelyik Opoczno fürdőszoba csempe a legkedveltebb a vásárlók körében?
Stone Flowers csempe
Opoczno Winter Vine csempe
Opoczno Himalaya csempe

Tubadzin csempe és járólap

A vásárlóknak az a bizonyos tíz százaléka, aki nem találja meg a számítását az Opoczno széles termékválasztékában, a legtöbb esetben a Tubadzin csempék között bukkan rá álmai burkolatára. Hogyan lehetséges ez? A Tubadzin gyár az elmúlt években olyan egyedi irányzatokat alkalmaz a csempék és járólapok fejlesztésben, amelyek szakítanak az eddigi klasszikus burkolat irányzattal. Egyedi színpalettájával és különleges formavilágú csempéivel stílusossá varázsolja a lakások, házak külső és belső tereit egyaránt.

Tubadzin csempe és járólap

Milyen csempéket készít a Tubadzin gyár?

A Tubadzin gyár igen széles palettával szolgálja ki a lakásfelújítást tervező emberek igényeit. Figyelembe veszi, hogy nem csak a fürdőszoba és a konyha, amire fókuszálni kell, hanem a ház egyéb helyiségei is. Ennek megfelelően alakította ki termékportfólióját. Ebbe az alábbiak tartoznak:

Fürdőszoba csempe
Konyhai csempe
Kültéri járólap
Beltéri járólap
Mozaik csempe
Hexagon csempe
Metro csempe

Melyik Tubadzin fürdőszoba csempe a legkedveltebb a vásárlók körében?

Tubadzin House of tones csempe
Tubadzin All in White csempe
Tubadzin Goldgreen csempe

2.Hasznos tipp az Opoczno és Tubadzin csempe vásárláshoz

3D tervezéssel pénzt takaríthatunk meg.
Mielőtt megvásárolnánk a szívünknek kedves burkolatot, érdemes lemérni a helyiséget és ennek ismeretében egy 3D program segítségével elkészíttetni a látványtervet. Mikor ez elkészült, akkor látni fogjuk, hogy tényleg álmaink burkolatát választottuk ki vagy sem.

Ne hagyatkozzunk a megérzéseinkre a mennyiség meghatározásakor.

Sajnos többször találkozunk azzal a megközelítéssel, hogy pont annyi burkolatot kell venni, amennyi a számítások alapján kell. Ez a megközelítés sajnos nem helytálló, mert a legtöbb esetben vágni kell vagy törik a csempe és így nem lesz elegendő a végső burkoláshoz. A gyakorlatban azt szoktuk javasolni, hogy egy 10%- ot hagyjunk rá a járólapokra és csempékre, így egy esetleges későbbi javítás is megoldható abban az esetben, ha bontani kellene a burkolatot valahol mondjuk egy csőtörés miatt.

Rövid végszó

Ha Ön Opoczno vagy Tubadzin csempe vásárláson gondolkodik, forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk a kiválasztásban a 3D tervezésben és szakembereink olyan tanácsokat is tudnak nyújtani, amelyekkel elkerülhetőek a lakásfelújítás során felmerülő gondok és problémák.