Az Opoczno csempék és járólapok egyre inkább teret hódítanak a magyar lakosság körében. A lengyel gyártó üzemeiből kikerülő padlólapok, járólapok és egyéb speciális burkolatok a minőséget képviselik. A Budapesten található üzletünkben egyre több kérdést intéznek hozzánk a vásárlók az Opoczno burkolatokkal kapcsolatban. Ezeket most összegyűjtöttük és írásunkban megválaszoljuk.


Milyen kategóriába lehet sorolni az Opoczno csempéket és járólapokat?

A gyártó régi múltja és burkolat készítési technológiája minden esetben garantálja a kifogástalan minőséget. Ennek köszönhetően kijelenthetjük, hogy az Opoczno burkolatok a szín és formaviláguk mellett az alapanyag tekintetében is kiváló burkolatok. Tartósságuk hosszú távon garantált.


Milyen burkolatok tartoznak bele az Opoczno gyár termékkínálatába
?

Az Opoczno számos csempe és padlólap családot tervez és gyárt. Típus alapján megtalálható a klasszikus falicsempe, dekor csempe, dekorcsík (üveg és fém), fürdőszoba csempe, mozaik csempe, hexagon csempe, klasszikus és speciális padlólap a kínálatban. Az Opoczno által gyártott burkolatok számos családja kültérre és beltérre is használható.

A ház vagy lakás melyik helyiségbe használhatók az Opoczno burkolatok?

Az Opoczno gyár által tervezett és készített termékcsaládok a lakás bármelyik helyiségében megállják a helyüket. A legtöbbször a fürdőszoba és a konyha burkolására használják. Napjainkban egyre nagyobb kereslet mutatkozik azon termékcsaládok iránt, amelyek segítségével teraszok, garázsok, nappalik, lépcsők is burkolhatók. A magánemberek mellett a vállalkozások irodahelyiségeik belső csempézésére és járólapozására is egyre gyakrabban választanak Opoczno burkolatot.

 

Közkedvelt burkolat családok kültérre

 


Közkedvelt burkolat családok a fürdőszobába

 

 

Közkedvelt burkolat családok konyhába

 
  • Opoczno Inwencja csempe és padlólap

  • Opoczno Moondust csempe és padlólap


 

Milyen véleményekkel illetik az Opoczno burkolatokat?

Az elmúlt évek során jelentős számú Opoczno csempét és járólapot értékesítettünk. A vásárlók többsége a nagyszerű színekről, tartósságról, tisztíthatóságról és a gyönyörű megjelenésről mesélt nekünk. Az Opoczno csempékről és burkolatokról elmondott véleményekről írt bejegyzésünk megtalálható blogunkban. 


Hogyan történik a burkolat vásárlás folyamata?

 Itt számos dolgot kell figyelembe venni. Először is azt kell eldönteni, hogy lakásunk melyik helyiségébe szeretnénk vásárolni a burkolatot. Utána érdemes azt a területet lemérni, amit burkolni szeretnénk. Miután ezzel végeztünk, akkor lehet elkezdeni a kiválasztott járólapokat és csempéket megnézni. Először tájékozódjunk az interneten, utána menjünk el egy burkolatokat forgalmazó üzletbe és nézzük meg a terméket a valóságban (az internetes képe soha nem adják vissza a valós színeket). Ha nem tudjuk eldönteni, hogy melyik csempe családot válasszuk, akkor készítessünk 3D tervezéssel látványtervet. Ennek segítségével biztosak lehetünk benne, hogy a kiválasztott burkolat tényleg a szívünknek kedves lesz vagy sem. Mikor az előkészítési folyamatok végére érünk, elindíthatjuk a termékek beszerzését. Itt érdemes kihangsúlyozni, hogy soha nem pontra vegyük meg a járólapot és a csempét, mert a burkolás során biztosan kell majd vágni vagy lesz egy két törött darab, amit nem lehet felhasználni. A vásárláskor érdemes a lemért mennyiségre egy 10% -ot még ráhagyni a biztonság kedvéért. A vásárlási folyamat lezárásakor mindig nézzük át a vásárlási listát, hogy biztosan az kerüljön kiszállításra, amit megvásároltunk.



Összegzés

 Az Opoczno csempék és járólapok már évtizedek óta teszik szebbé családok százainak otthonát. Akik ennek a gyártónak a termékpalettájából szeretnének választani, nem fognak csalódni. A termékek nem csak szépek és tartósak, hanem igazán jó ár érték arányt képviselnek. Ha Ön Opoczno burkolatot szeretne vásárolni, látogasson el hozzánk a Jászberényi út 29. szám alá és segítünk megválaszolni a felmerült kérdéseket.