A jászberényi út 29. szám alatt található csempe és járólapokkal foglalkozó bemutatótermünkben számos Opoczno termékcsalád megtekinthető. Az érdeklődők többsége kevésbé ismeri az Opoczno csempéket és burkolatokat. Mikor az emberek meglátják, sokan elcsodálkoznak és megjegyzik, hogy milyen szépek és színesek. A vásárlóink a beépítés után számtalanszor írnak köszönőlevelet, amibe a véleményüket megírják néhány fotó társaságában. Most ezeket a véleményeket fogjuk bemutatni néhány sorban.

Vélemények az Opoczno csempéről és burkolatról

Opoczno csempe és burkolat története

Az Opoczno csempék és burkolatok történelme 1883-ig nyúlik vissza. Jan Dziewulski, Józef és Wladyslaw Lange testvérek alapították a gyárat, amelyekben kerámiákat és vörös téglát gyártottak. Később a termékpalettát kibővítették különféle színű csempékkel, falburkolatokkal, kőagyag csempékkel és terrakotta csempékkel is. Az évek során a cég neve változott, de a minőség és a megjelenés egyre magasabb színvonalat ölt. Napjainkra a ház vagy lakás bármely helységébe felhasználhatók az Opoczno termékek. Sokan használják a csempéket és a járólapokat fürdőszobába, konyhába, előszobába, hálóba, nappaliba, folyosóra, emeletre, de vannak olyan emberek, akik kifejezetten a teraszra vásárolnak Opoczno burkolatot.

 

Opoczno csempe és burkolat vélemények első látásra

A bemutatótermünkben az Opoczno termékek széles választéka megtalálható. Mikor az érdeklődők először látják meg a valóságban az alábbi véleményekkel illetik a csempéket és járólapokat:

  • varázslatos a színvilága

  • pontosan ilyet képzeltem el a nappaliba

  • nem megyünk tovább, megtaláltuk, amit kerestünk

  • kellemes a tapintása

  • végre le tudjuk burkolni a teraszt


Opoczno csempe és burkolat vélemények első látásra

A vásárlók által leginkább kedvelt Opoczno csempe és járólap családok:

Opoczno 2.0 két cm vastag burkolatok

Opoczno Himalaya csempe és padlólap

Opoczno Pret a Porter csempe és padlólap

Opoczno Softwood csempe és padlólap

Opoczno Stone Flowers csempe és padlólap

Vélemények azoktól, akik már vásároltak Opoczno csempét és járólapot.

Pozitív vélemények:

  • A konyhám és a nappalim meseszép lett.

  • Eleganciát sugároz a fürdőszobám, mikor belépek.

  • Harmónia költözött a házunkba.

  • Végre olyan lett a házunk terasza, amilyennek megálmodtuk.

  • Igazán jó minőségű termékek. A házunk többi helységébe is Opoczno csempét és járólapot veszünk.

Negatív vélemények:

  • Nem lett elegendő a megrendelt csempe mennyisége.

  • Az interneten rendeltem és a weboldalon található enteriőr képek színeinem adtak vissza az igazi karakterisztikájáta csempének.



Hasznos gyakorlati tippek az Opoczno burkolatok vásárlásához

Hasznos gyakorlati tippek az Opoczno burkolatok vásárlásához

Az elmúlt évek során jelentős számú vásárlónak segítettünk megvalósítani az elképzeléseit. A folyamatos beszélgetések során látjuk, hogy milyen kérdések merülnek fel az emberekben (ezek általában jelentős feszültséget okoznak bennük) a vásárlás előtt. Ezeket összegyűjtve, most három segítő választ szeretnénk adni.

  1. Biztos, hogy elegendő a csempe és járólap a konyhába?

Mindenkinek javasoljuk, hogy mielőtt bármilyen burkolatot vásárol, mérje le azt a helységet, ahova a csempét, járólapot szánja. A vásárláskor érdemes legalább egy kartonnal többet rendelni a termékekből a törések és a hibák javítása végett.

  1. Hogy fog kinézni a fürdőszobámban ez a csempe és járólap?

Szinte minden egyes nap találkozunk ezzel a kérdéssel. Ha nem bízunk magunkban, akkor érdemes egy 3D grafikai tervezést készíttetni. Ezzel pénzt, időt spórolhatunk meg magunknak.

  1. Miért más a színe ennek a csempének, mint a weboldalon?

Mindenkinek szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy csempét vagy egyéb burkolólapot kizárólag személyes megtekintés után szabad csak vásárolni. Hiába vannak professzionális fényképezőgépek, a weboldalon található képek soha nem tudják visszaadni a burkolatok eredeti színeit.

Összegzés

A vásárlói vélemények alapján az Opoczno csempe és járólap igazán jó választás a ház külső és belső területeire egyaránt. Hangulatossá és egyben karakteressé teszik otthonunk minden egyes szegletét. A vásárlói vélemények alapján a minőség mellett a jó ár/érték arány jellemzik az összes Opoczno burkolat családot.